Om Kløve & Lønberg

Kløve & Lønberg står først og fremmest for den fineste pelskvalitet og god personlig service. 

35 års ekspertise

Mere end 35 års erfaring inden for branchen og stor passion for pels.

Fineste danske skind

Vi bruger kun de fineste danske skind fra Kopenhagen Fur og Saga Fur.

N

Håndsyet

Vore pelse er håndsyet af de bedste systuer i Europa.

Nicolai Lønberg

Nicolai Lønberg

En pels er et fantastisk stykke overtøj; smuk, let og dejlig varm. Pels har altid været min store passion, og jeg har arbejdet med pels og mode i mere end 35 år.

I min forretning finder du pelse, der udstråler luksus og kvalitet. Samtidig har de kant og adskiller sig fra mere traditionelle modeller.  Vi går nemlig op i at tilbyde unikke modeller, som ikke fås andre steder. Og så bruger vi kun de allerfineste skind fra Kopenhagen Fur. 

 

Kvalitet, bæredygtighed og dyrevelfærd

I vores køb af skind og pelse går vi meget op i hvor skindene kommer fra, og om dyrevelfærden er god. Får dyrene den bedste behandling og foder, ses det tydeligt i skindenes kvalitet, farve og shine.

Vores skind er fra Saga Fur pg Kopenhagen Fur, som sørger for dyrevelfærden på danske minkfarme. Når du køber pels hos Kløve & Lønberg er du derfor sikker på at kvaliteten er i top men også at ansvarlighed og dyrevelfærd er i fokus.

Bæredygtighed er også en central værdi for Kløve & Lønberg. Pels er et af de mest bæredygtige materialer overhovedet, da det både er naturligt nedbrydeligt og kan holde i mange generationer.

 

Pels ved palme
Mink pels - byt til nyt

Byt til nyt: Betal med din gamle pels

Betal din nye pels med din gamle – eller i hvert fald en betydelig del af den. Vi tilbyder helt op til 15.000 kr. for din gamle pels, alt afhængig af dens tilstand.