Pelsopbevaring

Smuk pels i mange år

For at forblive smuk og glansfuld kræver din pels pleje og vedligeholdelse. Uanset om det gælder en “sommerferie” i kølerum, en pelsrensning eller reparation, så har jeg mange års erfaring og altid tilfredse kunder.

Bestil din pels hjem

En pels kræver den rette pleje

En pels bevarer bedst sin glas og smidighed, når det er koldt, og ved at opbevare den under de rette forhold forlænger du levetiden for din pels med adskillige sæsoner. Lader du din pels hænge hjemme i garderobeskabet sommeren over, risikerer du, at den taber hårene og at skindet udtørrer, fordi det er for varmt. Hænger du pelsen til side i kælderen, vil det ofte være for fugtigt for skindet og med tiden bliver tråd og syninger møre og falder fra hinanden.

Send din pels på sommerferie

Lad mig passe din pels om sommeren. Jeg arbejder sammen med de bedste og mest erfarne fagfolk, der har første klasses kølehuse specielt fremstillet til opbevaring af luksuspelse, så temperatur og luftfugtighed er nøje afstemt til opbevaring af pelse.

Fagfolk vil gennemgår din pels og dens syninger, foer, lukketøj mv., og din pels vil blive renset for støv og snavs, inden den hænges på køl for sommeren.

 

Giv din gamle pels nyt liv

Har du en pels hængende hjemme i skabet, som du ikke længere bruger, så giv den nyt liv og få den syet om, så du igen vil glæde dig over pelsens fantastiske kvaliteter. Jeg samarbejder med de bedste bundtmagere og designere og kan altid hjælpe med ideer til en omsyning eller tilretning af din gamle pels.

Priser på pleje og vedligeholdelse

Du er velkommen til at aflevere din pels i min forretning – også selv om den ikke er købt hos mig, eller vi kan aftale, at jeg kommer forbi din adresse og henter din pels.

  • Luksus Pelsopbevaring (pr. sæson) kr. 425,- (Efterfølgende pels 375,-)
  • Eftersyn af pels 175,-
  • Rensning af pels kr. 785,-
  • Luksus Pelsopbevaring (pr. sæson) plus afhentning inden for Storkøbenhavn kr. 750,-
Close