Om os

Kløve & Lønberg - Ekslusive Minkpelse siden 2008

Ekslusive Minkpelse, Charlottenlund.

En pels kræver den rette pleje

Det er meget vigtigt for os at værne om Kløve & Lønbergs værdier, som først og fremmest står for den fineste pelskvalitet og god personlig service. Og i vores køb af skind og pelse går vi meget op i hvor skindene kommer fra, og om dyrevelfærden er god. Får dyrene den bedste behandling og foder, ses det tydeligt i skindenes kvalitet, farve og shine. Derfor har vi valgt kun at bruge skind fra Danmark og i kombinationen af mit samarbejde med Europas største og bedste systuer, kan jeg med stolthed og ro sælge et fantastisk personligt produkt syet til netop dig – og til en fair pris.

Besøg Kløve & Lønberg på Jægersborg Alle

Du er altid velkommen til at kigge forbi forretningen på Jægersborg Allé i Charlottenlund og lade dig forføre af de smukke skind og de moderne modeller. Jeg er altid selv i forretningen for at hjælpe mine kunder og sikre dig den bedste og mest personlige betjening. Så søger du en moderne og eksklusiv pels, så kig forbi min forretning og lad mig høre om dine ønsker.

Husk, din pels skal passes

Når du har købt en unik pels, skal den, som alle andre investeringer, plejes for at holde sig smuk i mange år, og det hjælper jeg mange kunder med. Uanset om det gælder en “sommerferie” i kølerum, en pelsrensning, reparationer eller sågar en omsyning, så har jeg mere end 22 års erfaring og altid tilfredse kunder.

Nicolai Lønberg

En pels er et fantastisk stykke overtøj; smuk, let og dejlig varm. Pels har altid været min store passion, og jeg har arbejdet med pels og mode i mere end 22 år. Kløve & Lønberg, ligger nu midt på Jægersborg Allé i Charlottenlund. I min forretning finder du pelse, der udstråler luksus og kvalitet, men samtidig har de kant, alle adskiller de sig fra mere traditionelle modeller.

Close